Latest Update??

Inginkan latest update dr kami
Senang je :::
<<<<<<-----------LIKE FB AFIA COLLECTIONS
Dan Jadi FOLLOWER yg Comel ------->>>>>>>>>>>
Pilihan Material utk Tempahan leh cek kat sini MATERIAL

Selasa, 29 Januari 2013

ACCESSORY- BROOCH

BROOCH BESAR
Pilihan Brooch ni boley dibeli asing atau dipadankan dgn tudung tempahan kami jahit... Skrg ni musim brooch besar2 camni... mmg cantik utk dipadankan atau digayakan dgn tudung...







Tudung Jakarta Scallop

Tudung Jakarta Scallop
Awning Kodroi
Size XXXL+ ...
Harga RM 58/pcs
* semua gmbr yg B upload adalah tempahan custom made dr customer..kecuali la B tulis READY STOCK.so bleh buat rujukan utk sape2 yg nak tempah..kain b sediakan...kalo nk hntr kain sendiri pun boley...so b cas upah je..




Selasa, 15 Januari 2013

Tempahan yg dah siap & deliver

Buat tatapan semua..Gambar tudung kat bawah ni antara tempahan yg dah siap dan selamat sampai kat empunya...Pelbagai saiz n design dan juga material...
Skrgni paling byk B jait awning kodroi tanpa bakrum( pengeras)...Sebabnya senang nak basuh n penjagaannya pun amat mudah....tak risau patah tak perlu dry clean...kalo yg rasa cam sedikit malas.. leh masuk mesin n gune yg mild...



































STICKY POST( Pengumuman )

Kini AFIA COLLECTIONS sedang dalam naik taraf blog..so jika ader sebarang kesulitan leh hubungi B di afiacollections@gmail.com.. TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...